Kom meer over ons te weten​

Over ons

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken dan is Martens Keukens precies wat u zoekt. Met een jong team enthousiaste medewerkers ontwerpen, bedenken en monteren wij uw droomkeuken. Alles in goede samenwerking met de klant. Martens keukens heeft de mooiste keukens van modern tot nostalgisch en voor ieder budget. Een uitgebreid assortiment apparatuur en werkbladen completeren het geheel.

Ons team

Wat ons bijzonder maakt​
We maken sinds 1959 de mooiste keukens

We proberen sinds jaar en dag het iets anders te doen dan traditionele keukenzaken. Er hangt toch altijd een stigma aan keukenzaken en het kopen ervan leidt dan ook vaak tot stress bij mensen. Bij ons hoeft dat niet! ervaar het zelf hoe fijn het is om zonder opdringerige verkoper een keuken te designen waar je trots op bent en rustig even over na kunt denken!

Uiteraard met gratis wifi voor de kids

vraag een van de medewerkers.

Eigen montagedienst

Martens Keukens heeft meerdere deskundige eigen monteurs in dienst die uw keuken vakkundig voor u kunnen installeren en aansluiten. Daarnaast kunnen wij alle bijkomende werkzaamheden voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het demonteren van de huidige keuken, het verzorgen van het installatiewerk en bijvoorbeeld het tegelwerk. Dit alles met als doel een perfect eindresultaat en jaren lang plezier van uw keuken of haard. Maximaal kookplezier gegarandeerd bij Martens Keukens.

Kernwoorden van Martens Keukens zijn:

✓ Betrouwbaarheid

✓ Vakbekwaamheid

✓ Servicegerichtheid

✓ Kwaliteit

Heeft u een technische vraag of wilt u meer informatie over de montage? Dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs in showroom Uitgeest op 0251 – 312106. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@martenskeukens.nl.

Het monteren van een keuken is een vak. Een vak dat de monteurs van Martens Keukens beheersen. Met veel plezier en enthousiasme monteren ze uw keuken. Zodat u jarenlang optimaal kunt genieten .Martens Keukens monteert niet alleen complete keukens. Tot ons specialisme behoort ook het uitwisselen van oude keukenapparatuur voor de nieuwste energiezuinige apparatuur. Verder kunt u ons altijd bellen of mailen wanneer er problemen zijn met uw keuken. Wij doen ons uiterste best om uw vragen te beantwoorden en bij problemen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Scroll naar boven