Vanaf € 7.970,-

Rechte zwarte anti fingerprint keukens met kookveldafzuiging en een stenen blad!

Vanaf € 12.220,-

Hoekkeuken voorzien van antifingerprint coating met stoomoven en kokend waterkraan!

Vanaf € 17.442,-

Eiland keuken met zwarte anti fingerprint front en walnootlook

hoge kasten en meubelfronten aan de achterzijde van het eiland. !

Martens Keukens​

Hoe wij te werk gaan

Martens Keukens net even anders, u zult deze zin waarschijnlijk al eerder op deze website tegen zijn gekomen. Hieronder wordt er op het proces ingegaan waardoor duidelijk wordt wat er dan, net even anders is.
 
De eerste stap in dit proces is dat u bij ons binnenkomt, waarbij wij hopen dat direct opvalt met welke zorg wij onze showroom hebben aangekleed. Een adviseur zal u welkom heten en u vervolgens indien u dit wenst zelf laten rondkijken. Tijdens dit rondkijken zult u vast en zeker opmerken dat onze keukens altijd wat extra’s of ”even anders” zijn.
 
Vervolgens indien u dit wilt kunt u (het liefst op afspraak) met een adviseur uw wensen opnemen. Deze adviseur tekent uw wensen in op een 3D tekening waar direct een offerte gekoppeld zal worden. Bij deze offerte geven wij altijd de juiste prijs, zelfs achter elk element zult u een prijs zien staan. Dit klinkt standaard maar is helaas niet het geval in de keukenbranche.
 

Nadat de adviseur een offerte heeft uitgebracht mag u uiteraard hier rustig over nadenken. Als u het eens bent met het aanbod komt de volgende stap in het proces. Het inmeten van de keukenruimte
 
Nadat de keukenruimte is ingemeten komt u nogmaals naar de showroom, hier worden de uitkomsten van het inmeetrapport besproken en wordt de keuken nogmaals een laatste keer nagelopen voordat er besteld wordt. Zo weet u zeker dat u datgene besteld wat u graag wilt. Wel zo rustgevend.

Onze tevreden klanten

Hieronder een greep uit onze tevreden klanten, er zijn er uiteraard nog veel meer te vinden via Google reviews!

Martens Keukens Uitgeest B.V.
4.7
Gebaseerd op 130 beoordelingen
powered by Google
Jan Velthuis
Jan Velthuis
20:08 11 Jul 24
Paul Kleinenbroich
Paul Kleinenbroich
20:01 17 May 24
We zijn hier erg fijn en ongedwongen geholpen door Bob op aanraden van een vriend. Ook de plaatsing ging erg soepel en de restpunten werden in goed overleg prima verholpen. Erg blij mee en zou iedereen een bezoekje aanraden op de dagen dat Bob werkt 😉
Lizette Brussel
Lizette Brussel
20:29 24 Apr 24
Heel blij met onze nieuwe keuken. Mooi ontwerp waar we zelf niet op waren gekomen. Prima advies en de werkzaamheden zijn helemaal volgens planning en vakkundig uitgevoerd.
W. Pijnaker
W. Pijnaker
10:01 10 Apr 24
op aanraden van een plaatsgenoot werden wij gewezen op Martens Keukens in Uitgeest. Op een zaterdag naar de showroom gegaan en een fijn gesprek gehad met Gijs-Jan.Afgelopen dagen zijn er nieuwe fronten geplaatst en we hebben hierdoor een (bijna) nieuwe keuken en zijn hier heel blij mee.
Willem Sombroek
Willem Sombroek
13:12 28 Mar 24
Uitermate tevreden over het hele proces. Bij de oriëntatie op een nieuwe keuken plezierig geholpen, met creatieve insteek. Plaatsing vakkundig en zorgvuldig. Prijs direct duidelijk en reëel zonder schijn kortingen.Medewerkers hebben plezier in hun werk.Aanrader!
Arjan Klooster
Arjan Klooster
07:00 16 Mar 24
Madelon
Madelon
15:59 09 Mar 24
Aanrader! Super blij mee. Prachtige keuken geleverd en uitstekend gemonteerd.
barbara_dave Vdwd
barbara_dave Vdwd
20:13 04 Feb 24
Sanne Rodenburg
Sanne Rodenburg
13:24 29 Jan 24
Bij Martens Keukens zijn we ontzettend fijn geholpen. Van het eerste advies tot de detailuitwerking van de keuken en planning en installatie. Er wordt goed meegedacht met de praktische keuzes, inrichting en mogelijkheden, wat heel fijn is! De materialen en apparaten zijn van uitstekende kwaliteit. Kortom: wij zijn heel blij!
Daan Lodewijks
Daan Lodewijks
14:18 04 Jan 24
Top advies en top service.We hebben een nieuwe keuken laten plaatsen door Martens Keukens en we zijn daar zeer tevreden over. Bedankt Bob voor het goede advies en de fijne manier van werken. Geen gepush, maar rustig en eerlijk advies. Top! En Richard bedankt voor het plaatsen, zeer netjes gedaan!
Jos Baltes
Jos Baltes
14:03 13 Dec 23
Een prachtige keuken van Martens Keukens Uitgeest!! In het voorjaar van '23 zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Eigenlijk op dezelfde plek was de bedoeling, dus een aan drie kanten afgesloten keuken. Maar Rosalie kwam met een nieuw idee: een open keuken met spoeleiland. Precies wat zij heeft getekend staat nu in ons huis. We hebben een totaal ander huis gekregen daardoor. Van A tot Z is alles prima verlopen en niets ontbreekt. Alles op tijd geleverd, alles volgens plan en compleet!Hartelijk dank voor het meedenken en de geweldige service. Wij zijn superblij met het eindresultaat!! Hartelijke groet, fam. Baltes
izet metin
izet metin
16:22 07 Dec 23
Cynthia Pepping
Cynthia Pepping
10:49 17 Oct 23
Wat een heerlijke beleving bij Martens keukens. Vanaf de eerste prille tekeningen tot aan het plaatsen en eindresultaat. Iedere stap wordt er meegdacht en tegelijkertijd ruimte gegeven aan onze ideeën en wensen. Gijs-Jan aan de tekentafel en Wouter wat ons betreft de beste monteur!! Niemand plaatst zo vakkundig (en gezellig) een keuken.De 'stoomoven demo' was een top beleving en gaf ons een goede start met de nieuwe apparatuur. De keuken is onze absolute nieuwe favoriete plek in huis!!
Mariska Van Doorn
Mariska Van Doorn
11:37 13 Oct 23
Vanaf het eerste contact een zeer goed gevoel! Alles was duidelijk, transparant en tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken, die door alle scheve muren, nogal een uitdaging bleek. Bedankt Bob en Richard!
Sanne Bleeker
Sanne Bleeker
10:24 29 Aug 23
Van begin tot eind een super goede service gehad bij Martens keukens. Er werd meegedacht met onze wensen, we mochten een staaltje van de kast mee naar huis nemen om de andere materialen erop af te stemmen, degene die de keuken kwam plaatsen was ontspannen maar heel precies. We zijn echt heel erg blij met het resultaat. Bedankt!
Rob Koning
Rob Koning
18:03 12 Aug 23
Heel erg fijn geholpen met het samenstellen en aankoop van onze nieuwe keuken door Gijs-Jan.Ook de montage van de keuken is meer dan perfect door Wouter uitgevoerd!, echt een vakman!!Kortom alleen maar lof, wij kunnen het iedereen aanbevelen.
Linda Slikker
Linda Slikker
09:03 04 Aug 23
Nadat we enkele keukenzaken hadden bezocht gingen we als laatste nog even langs Martens omdat we daar toch in de buurt waren. Wat een openbaring vergeleken met de zaken die we daarvoor hadden bezocht. Direct kregen we een goed en vertrouwde indruk hetgeen nog eens werd bevestigd door de wijze waarop we werden geholpen. Niks geen poespas of praatjes of valse toezeggingen. Van begin tot eind goed geholpen en prima advies. Duidelijke prijsafspraak . Ook na het plaatsen van de keuken prima nazorg.Ook montage werd door ervaren monteur keurig netjes verricht.Alle lof voor Mertens en adviseur/verkoper Bob voor de fijne correspondentie.
Marja Dijkzeul
Marja Dijkzeul
09:19 03 Aug 23
Van begin af aan is er actief meegedacht om de beperkte ruimte voor de keuken zo goed mogelijk in te richten. Op vragen (telefonisch, mail) kwam bijna per omgaande antwoord. De installatie van de keuken verliep uitstekend, alle apparatuur aanwezig. Voor de door de monteur geconstateerde kleine gebreken werd direct een afspraak gemaakt die te herstellen.Kortom we zijn zeer tevreden en genieten dagelijks van onze nieuwe keuken. Ook van de complimenten die we ontvangen van onze gasten!
De Marietjes
De Marietjes
18:25 19 Jul 23
We zijn erg blij met onze nieuwe donkerblauw-met-gouden keuken. Na meerdere keukenzaken bezocht te hebben waren we blij dat Rosalie met onze ideeën aan de slag ging. Met haar goede adviezen, het no-nonsense meedenken en vooral haar vakkundigheid is het een erg gave ruimte geworden, eigenlijk precies wat we wilden, maar nog niet wisten :). Plaatsing ook helemaal in orde. Er moeten nog wat puntjes op de i, maar dat komt helemaal goed. Aanrader!
Bert van Gulik
Bert van Gulik
16:36 13 Jul 23
Wat een mooi bedrijf je word er super goed geholpen. Hebben een Wave afzuigkap gekocht en toen wij hem hadden geplaatst vonden wij hem te hoog hangen. Hebben nieuwe pendels besteld. En als TOP service mochten wij ze kosteloos omruilen. Nogmaals super bedankt Bob en Gijs-Jan.
Andrea Nagy
Andrea Nagy
11:51 30 Jun 23
Martens keukens heeft onze nieuwe keuken onlangs geleverd en geplaatst. Prijs/kwaliteit verhouding boven verwachting, snelle levering met eigen monteurs, ze denken goed met je mee en komen hun afspraken na. Nazorg en de ruimte indien er ongehoopt in de toekomst iets niet naar wens is over het geleverde product wordt zeer gewaardeerd.
Rianne Sloot
Rianne Sloot
07:24 18 Jun 23
Ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Meteen een goed gevoel na ons eerste gesprek met Bob. Van de eerlijkheid, transparantie en service kunnen veel keuken leveranciers nog leren!
Sumeyra Tahtali
Sumeyra Tahtali
18:58 13 May 22
We zijn zeer goed geholpen van begin tot eind. Prima service en contact gehad met Gijs Jan Stam. Geen enkel probleem gehad met levering en montage. Alles ziet er netjes naar tevredenheid uit. De keuken is helemaal naar wens.
Mathieu Smit
Mathieu Smit
15:55 23 Dec 21
Prachtige keuken geplaatst in mijn nieuwe duurzame huis..Virtueel ontwerp en werkelijkheid nagenoeg identiek.Kijk zelf maarHele goede service en begeleiding tijdens de aankoop door Rosalie en Richard heeft deze keurig geinstalleerd ????
Jan Vesely
Jan Vesely
12:10 10 Jun 21
Het eerste ontwerp was al gemaakt nog voordat ik een voet heb gezet in de winkel - en wat een ontwerp!Daarna hebben we nog het een en ander in goed overleg aangepast en het resultaat mag er wezen. Prima verzorgd, opgeleverd en zeer deskundig door de monteur geplaatst.Al met al, zeer tevreden met de service en de kwaliteit
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
Scroll naar boven